Phuketin alueita

Chalong

Täällä saat hyvän kuvan paikallisten elämästä ja sen eri muodoista. Chalongin satama on sukellus- ja kalastusveneiden kotisatama. Täältä pääset kätevästi erilaisille retkille tai voit jopa varata veneen kapteenilla omaan käyttöösi. Chalongin suurimmat nähtävvydet ovat vuoren huipulla oleva Big Buddha patsas, sekä upea Chalongin temppeli.

chalong-bay-2

Kamala Beach

Rannan nimeä ei kannata jäädä miettimään turhan pitkään, sillä ranta on yksi saaren kauneimmista. Kamala on suosittu erityisesti rauhaa rakastavien ihmisten keskuudessa. Kohde sopii hyvin myös lapsiperheille erityisesti palveluidensa puolesta, koska täältä löytyy Phuket FantaSea huvipuisto sekä uusi Splash Jungle vesipuisto, joka on Kamalasta lyhyen matkan päässä.

kamala-beach-hotel-and-resort-m

Karon Beach

Karon on yksi Phuketin suosituimmista rannoista. Karonin hiekka on puuterimaista ja se sijaitsee Patongista noin viiden kilometrin päässä. Kohde on erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa, sen rauhallisuutensa ja hyvien palveluidensa takia. Täällä pystyt viettämään mukavan rantaloman hyviä ostosmahdollisuuksia ja herkullista ruokaa unohtamatta.

karon-beach-3

Kata Beach

Kata on kaunis ja pitkä hiekkaranta, joka soveltuu hyvin esimerkiksi vesiurheilulajien ystäville. Kohde tarjoaa useita makuhermoja kutkuttavia vaihtoehtoja hyvän ruoan ystäville, maailman eri kolkista. Perheiden keskuudessa Kata on yksi Phuketin suosituimmista rannoista.

img_location

Kathu

Kathu on paikallisten asuttama alue, vain noin 5 kilometrin päässä Patongilta. Autourheilun ystäville Kathu tarjoaa niin pienille kuin isommillekin kuskeille mahdollisuuden mitata taitojaan mikroautoradalla. Alueelta löytyy kaksi upeaa golf-kenttää ja suuret ostoskeskukset ovat vain kivenheiton päässä. Golffareiden keskuudessa tämä on erityisen suosittu kohde.

maya-bay-location-for-the-film-the-beach-kathu

NaiHarn Beach

Ranta on kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana, mutta on edelleen yksi rauhallisimmista rannoista Phuketin saarella. NaiHarnin rannalta löytyy mukavia ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista auringonlaskua katsellen. Phuketin suosituin näköalapaikka Phrom Thep Cape sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä rannasta. Alue on myös hyvin suosittu Phuketissa asuvien ulkomaalaisten keskuudessa.

full_beach_NaiHarn_1

Patong Beach

Patong on Phuketin suurin ja suosituin ranta. Shoppailun ystäville Patong on ehdoton ykköspaikka Phuketin saarella. Täältä löytyy lähes loputon määrä eri kokoisia bazaareja ja kruununa saaren suurin ostoskeskus JungCeylon. Patongilta löytyy saaren vilkkain yöelämä ja sen keskuksena kuuluisanakin pidetty Bangla Road, mistä löytyvät suurimmat ja hienoimmat clubit. Myös erilaisia ravintoloita ja pienempiä pubeja Patongilta löytyy lähes lukematon määrä.

r

Phuket Town

Täällä sijaitsee saaren hallinnollinen keskus, sekä monia suuria paikallisten asuinlähiöitä. Phuket Town on hyvä paikka tehdä ostoksia huokeiden hintojen ja useiden erikokoisten liikkeiden takia. Alueella näet paikallista elämää parhaimillaan ja suositut markkinat pidetään täällä aina viikonloppuisin. Khao Rang vuoren huipulla sijaitseva näköalaravintola tarjoaa huikeat maisemat, maukkaan ruoan lisäksi.

weekend-market

Rawai Beach

Rawain rantakatu kulkee vain muutaman metrin päässä rantaviivasta ja sieltä löytää useita erilaisia ravintoloita. Erityisesti sunnuntaisin ja juhlapyhinä paikalliset tykkäävät tulla nauttimaan illallista koko perheen voimin rannalla oleviin ravintoloihin. Rawailta löytyy useita ulkomaalaisten pitämiä baareja, joista voi saada hyviä lomavinkkejä Phuketissa asuvilta ulkomaalaisilta.

r

Bang Tao Beach

Bang Tao kuuluu Phuketin nouseviin alueisiin. Alueella on paljon hienoja hotelleja aivan rannan läheisyydessä sekä useita upeita villoja joista alueena suurin ja suosituin on Lagunan alue. Alueelta löytyy myös yksi Phuketin golf kentistä Laguna Golf. Suurin osa alueen palveluista on sijoittunut rannan sekä Lagunan alueen läheisyyteen tämä on siis hyvä muistaa jos miettii majoitusta alueelta.

bangtao-beach-1

Surin Beach

Surin tunnetaan parhaitan huikeista näköaloista sekä upeista viidentähden villoistaan. Täällä sijaitsee suuri osa koko Phuketin upeimmista villoista eli jos etsit todellista luxusta ja haluat katsella oman altaan reunalta auringonlaskua niin tämä on sinun paikkasi.

Surin-Beach8